Post by comprolutabcea on Feb 5, 2022 8:10:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ безкраен хак ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
засега добра игра
Добре, но не МНОГО добре
Обичайте тази игра..
Не можем да въртим нищо
Хай хубавата игра
Farm Town Village Build Story Εύκολα eyla
V в vvxxxBv bbc CXC che като abc liyo
най-лошата игра, ще ви свършат ресурсите за 15 минути игра
не мога да запиша напредъка си в google или facebook
Еха
не мога да изтегля.? ами
Бих могъл да дам на тази игра 5 звезди, но не го направих, защото всеки път, когато се опитах да засадя малко семе, старото ми семе в магазина изчезна... И така, какъв е проблемът тук, ако някой орган може да ми помогне
тази игра е много добра, обичам тази игра
Много красива рамка и много хубава 😍😍😍😘😘😘 И много се интересувам и бих искала много на вас и вашия екип и благодаря за играта you fram house, а другото е много хубаво време с децата и децата ще бъдат там по обяд, за да можем да поговорим за това, когато имате възможност, бихте ли ми изпратили вашите и
по-вълнуваща игра
Хубава игра, но това се нуждае от порт, за да се продава добре.
Много е интересно.
Не, тук наистина не можеш да стигнеш далеч без да харчиш и е скъпо, а аз не бях играл от известно време и ме накара да започна отначало... Няма начин да напреднеш без много пари, или щракнеш 3 или 4 нещата АБС след това спират, така че няма много напредък и имате нужда от пари, пари 💵, твърде много пари, особено след като загубите всички неща, които сте купили. Ако не го правите отново, може да има безплатна по-бавна версия и по-добри начини да печелите от инсталирането на игри, които не искате.
Това е забавна игра, проблемът е, че спира да се зарежда и трябва да се инсталира отново и отново и отново
Беше страхотно
Уникална игра цветно разнообразна с много различни животни забавна супер блсгодаря ви
😘😘😘😘😘
Играя за първи път, скоро ще се изтегля
Обичам тази игра.... Но... Понякога показва, че хранилището е пълно и имаме да създадем повече пространство с диаманти.... Докато нямаме достатъчно възможности да получим диаманти... Така че мисля, че вие трябва да се помисли по този въпрос
Благодаря ви за вашата игра.
Cat Runner: Decorate Home Hry na hrdiny olo
Много е лесен за достъп и очарователен.
Много съм щастлив..🌻🌻 За тази игра..😊😊 Благодаря ви, че направихте тази игра...👌🏻👌🏻👌🏻.
ਸਤਿ ਸ੍ਰੀ ਅਕਾਲ
Имам толкова много неща в моето хранилище за премахване на дървета, скали и т.н., но също така не мога да ги премахна. Моля, кажете ми как да го направя, защото работих много усилено, за да построя фермата си по-добре, но поради тези дървета, камъни, храсти и т.н. не мога да получа повече място за моите неща. Моля, кажете ми решението. Играта е добра, но само нещото, което не ми хареса, че ако имам неща за премахване на тези дървета, храсти и т.н., тогава защо не мога да ги премахна, като щракна върху тях.
সারমবন
скучен като AF
love it Една от любимите ми игри, обичам я толкова много я обичам😙 Мога да я играя цял ден💜❤👌
това е хубаво
САМО КАТО ИГРАТА CLASH OF CLANS 👍👍
Арун Ананд Селвам Сундари
Просто не харесвам играта
Използвайте, за да бъдете добри. Тъй като актуализацията не може да накара играта да се зареди правилно и когато тя действително се зареди, цялото ми хранилище е изчезнало. Деинсталиран, много разочарован
Здравейте, тази игра е прекрасна и предизвикателна също много ми харесва
тази игра е добра, но паметта й се запълва напълно за много кратко време....... и поради тази причина давам 2 какво към нея........
Това е скучна игра
Много е готина