Post by comprolutabcea on Feb 5, 2022 8:04:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Aktualizácie sú trochu otravné
Tak jak vnímá školu on, vnímám rovněž i já aneb Analýza ...
táto hra má potenciál byť naozaj skvelou hrou. Jediným problémom, ktorý táto hra má, je ovládanie. Ovládanie vašej postavy sa cíti ako v bitke, pretože ovládanie je po všetkom, je veľmi neohrabané a frustrované, namiesto toho, aby ste bojovali so svojím súperom, v skutočnosti sa vykukujete a ovládať svoju postavu, čo je obrovský problém, dúfajme, že tím vývojárov to čoskoro opraví, táto hra má veľký potenciál byť skvelou hrou, ale čoskoro bude potrebné opraviť ovládanie
Blackmoor 2: Action Platformer Akció gba
Prvá trieda
Stredoveký futbal je na hovno, pretože je to jedna proti druhej a jeden z nich na mňa útočí, zatiaľ čo druhý strieľa
Chyby sa vyskytujú rn! Skúšal som si kúpiť zbraň, ale nemôžem ju vybaviť, ale môžem ju predať, potom problém so serverom...... po dňoch opätovného hrania... skúsil som hrať znova online, ale obrazovka načítania trvá tak dlho a skúsil som skontrolovať ping a ping je 6k +!!!!!! Začínam to nenávidieť, ale budem pokračovať v mojom odkaze jona Jacoba, pretože som ho nikdy nedokončil v tmavom aj normálnom režime
Táto hra je vytvorená veľmi mentálne
Obrana a kopanie modelov nie je dobré
Zastavte sadzby za spamovanie v hre
Niekedy niektorí hráči nezasiahnu nič a spôsobia ONLINE poškodenie 25 (PVP).
Milujem to! skvelé vylepšenie z Blackmoor 1, milujte skryté drahokamy v záveroch príbehu a pridanie vzhľadov. jedna malá otázka; je trh bez noviniek po tom, čo ste porazili normálny režim alebo plánujete pridať ďalšie veci, pretože tých pár eposov, ktoré som dostal na lvl 15, sa po maximálnych vylepšeniach v štatistikách v tmavom režime zdá trochu slabých... vopred ďakujem za odpoveď😁
Milujem hranie
Sklamaný v režime žalára, pretože som si myslel, že všetko dostanete zadarmo a budete môcť vytvoriť dobré vlastné úrovne s mnohými príšerami na výber, ale je to sklamanie, pretože na jednej z úrovní sú kostlivci a kostlivci s kopijami a štítmi, ale sú nikde sa nenajde tak jedna hviezda
Nikdy nehrám. táto hra
Blackmoor 2: Action Platformer ஆக்ஷன் qaoe
Blackmoor 2: Action Platformer Akční emr
Všetko je v poriadku, ale stále je odinštalované len kvôli hrozným ovládacím prvkom.
Milujte túto hru, porazte prvú časť a teraz je úžasná druhá časť, ktorá bude súčasťou 3
TÁTO HRA JE V SKUTOČNOSTI STRAŠNÁ, ČO SI SI MYSLEL, ABY TOTO Z "HRY" SMH bolo smutné.
Ovládacie prvky sajú bez ovládačov
HRA BOLA TAK NEférová, že RAT KING MAL UPRAVENÝ ŤAH A BOLO AKO 1000 CHLAPOV, FUTBAL, JEDEN BOL NEférovejší, TU JE 2 CHLAP, JEDEN, KTORÝ ŤA TRAFIÍ, ABY STE NIČ NEROBILI DRUHÝ KOP, A TAK LOPTA IDE DO VÁS. CHLAP JE DOBRÝ NAF, ALE TERAZ TO HRA CHCE ĎALEKO, TAK JE HRA ODPADOK
Blackmoor 2: Action Platformer Acción utjy
VESTNÍK - Ministerstvo zdravotníctva
Celkovo dobrá základňa misií, ale stáva sa nemožným, pretože ovládacie prvky pohybu nefungujú a šéfovia majú problém zarábať peniaze bez lvl odpovede
Dobrá hra, ale príliš krátka
Skvelá hra pre viacerých hráčov s dobrým príbehom a slušnou grafikou.
Táto hra je zlá, keď sa pokúšate hrať so svojimi priateľmi v multiplayeri, musíte dlho čakať a všetko, čo hra hovorí, je strata pripojenia, aj keď je moja sieť Wi-Fi rýchla, stále sa zobrazuje strata pripojenia
Hodnotím 3 hviezdičkami z 5. Zaostrovanie na obrazovke je naozaj hlúpe. Je to úžasná hra. Bolo by však úžasné, keby mal každý svoje vlastné nezávislé zaostrovanie obrazovky. 90 % prekliatych náhodných ľudí, ktorí vedia, že majú na nich zaostrenú obrazovku, uteká po tom, čo zbierajú mince po smrti šéfa, a my, ktorí zomreli pred tým, nemôžeme zbierať mince ani kvapku koristi. Opravte to $#!+ plz. Lol
Táto hra nasáva Pvp, roboty majú krátky super ťah
Veľmi dobre premyslená hrateľnosť. Existuje však niekoľko chýb. Jeden zahŕňa rýchlosť oživenia duchov za apríl a niekedy prepadnutie cez určitú oblasť úrovne. Multiplayer je veľmi zábavný najmä s priateľmi. Ak by to mohlo byť hladšie, bolo by to skvelé. Celkovo super zábavná hra a veľmi návyková
Hodnotím tri, hra je plynulá, všetko je úžasné, ale môžete v budúcnosti urobiť aktualizácie, môžete vytvoriť roboty v režime príbehu 4-10 hráčov, pls, ale procesor s vami bojuje, tak pridajte tých, čo som povedal.
Helix Stack Jump Thông thường uwq
Má potenciál, ale táto hra zaváňa zlým dizajnom. Je to zdanlivo navrhnuté tak, aby bolo nemožné napredovať bez platenia alebo drvenia veľa. V spojení s nedbalým ovládaním je to frustrujúci zážitok. Tlačidlo "POKRAČOVAŤ" ma núti premýšľať, či je táto hra zámerne navrhnutá tak, aby bolo takmer nemožné alebo frustrujúco ťažké napredovať bez ťuknutia na toto tlačidlo. Nezaťažujte sa touto hrou, ak chcete zábavnú a vyváženú hru.
黑暗荒野2 動作 spyf
Meh, hra sa vás naozaj snaží podojiť. Kúp toto, kúp tamto. Človeče, kazí to zážitok.
Pridajte do hry vstup na ovládanie počítača, myslím, že by to bola veľká zábava, keby som to mohol hrať na svojom chromebooku, celkovo dobrá hra.
Je to pekná hra, žiadne doplnky, boj s bossom, príbehový režim, schopnosti postáv a grafika sú dobré. Op hra, ale prosím 🙏 spustite blackmoor 1.
Nie 5 len preto, že nemôžem porovnávať položky medzi mojím inventárom a používaním
Je to legendárna hra. Najlepšie na tejto hre je, že je to epická adventúra, v ktorej sa môžete spojiť so svojimi priateľmi a dokončiť úrovne spoločne. Hrám túto hru so svojimi súrodencami a priateľmi. Ak toto číta tvorca tejto legendárnej hry, pridajte do tejto hry ďalšie úrovne alebo vytvorte Blackmoor 3 čo najskôr. Dúfam, že čoskoro začnete konať a začnete pracovať na ďalšej legendárnej časti tejto hry.
Zatiaľ zábavná hra. Trochu mi to pripomína dvojitého draka z minulosti.
Milujem na ňom všetko, dá sa hrať offline, ale zlé na tom je, že je ťažké zasiahnuť šéfov špeciálom Bolos
Celkom dobrá hra, strašný hitbox (váš), šialená obtiažnosť pri prvých stretnutiach (bossovia sú extrémne tvrdí a v normálnom, nie tmavom režime) a nepriateľ vás môže ľahko zasiahnuť, zatiaľ čo vy nemôžete udrieť späť alebo sa dokonca brániť. Dám 5 hviezdičiek, keď znížite obtiažnosť a zmeníte prekliaty hitbox za hráčsky a nepriateľský. Všetko ostatné 10/10