Post by comprolutabcea on Feb 5, 2022 7:52:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Aventure vpe
Toto je skvelá hra so 7 malými strašidelnými príbehmi. Dôvod, prečo dávam iba 4 z 5 hviezdičiek, je ten, že niektoré z anglických prekladov sú nemotorné a neexistuje spôsob, ako „preskočiť“ predtým prečítané časti príbehov (ak sa snažíte prečítať 100% koncov) . Inak je to solídna hra. Skús to
Nepodarilo sa mi prehrať prvú voľbu v prvej kapitole, kým mi nepovedala, že si mám užiť reklamy, a vráti ma späť na titulnú obrazovku. je to sklamanie, pretože som prečítala toľko, aby ma príbeh zaujal.
Príbeh je taký dobrý a srdečný a strašidelný, niekedy je koniec trochu smutný, ale bol to perfektný príbeh.
Meat Raffles - PREMIER HOTEL | BROADMEADOW
Príbeh je skvelý a pri hraní mi nabehli VEĽA zimomriavky. Príbeh môže byť niekedy trochu strohý, ale myslím si, že hlavným problémom, ktorý mám, je, že hudba sa akoby niesla medzi jednotlivými fázami a ku koncu, spojila sa dokopy a skutočne mi zničila koniec.
Koncept je skvelý. Ale je to vykonané zle. S lepšími schopnosťami písania a rozprávania by to bolo 5/5.
toto bola dobrá hra, naučila hodnotu tímovej práce a že by sme sa v situácii nemali báť, popravde, veľakrát som zabil postavy a musel som toho veľa prerobiť. ale konečne som to pochopil a jas sa stal múdrejším, aby som vedel, čo robiť vo vážnych situáciách. Teraz som schopný pochopiť veľa vecí správnejšie. Vďaka
prosím, pomôžte, nemôžem spustiť túto hru a v tejto hre sa hovorí o aktualizácii webového zobrazenia, ale ako?? tak mi prosím povedzte, ako tq chcem hrať túto hru😢
Je to aplikácia 5/5. Nedokázal som však prejsť cez kapitolu Modrý kvet, pretože mi povedala, aby som si pozrel reklamu a potom pokračoval, ale nikdy som nedostal reklamu, ktorú by som si mohol pozrieť. Aj keď som sa o to pokúšal veľakrát, nevyskočila žiadna reklama - takže nemôžem dokončiť kapitolu. Kvôli tomuto problému som aplikáciu odinštaloval, hoci pred týmto problémom to bola dobrá hra >
Najlepšia hra ^W^
Milujem tento román a inštalujem aj ďalšie aplikácie, ktoré ste vytvorili. Mohli by ste urobiť ďalší román. Páči sa mi grafika, zvuk a dej, nainštalujte si túto aplikáciu, ktorá vás rozplače, bude strašidelná, smiať sa 😀😀😀
Táto hra/román je napísaný naozaj dobre, rovnako ako väčšina hier Entabridge, ale táto pracuje so špecifickou témou a vykonáva ju naozaj dobre. Strašidelné vizuály, príbuzné postavy a nadovšetko strašidelná estetika spolupracujú pri vytváraní scenárov, z ktorých niektoré ma skutočne prinútili byť pri hraní v tmavej miestnosti. Okrem toho, že dizajn zvuku je úžasný, pri spustení aplikácie to bolo trochu chybné, otvoril som ju pomocou G-Play a potom to funguje dobre. 9/10.
Táto hra bola na začiatku úžasná. Umelecký štýl bol skvelý, bolo to strašidelné (čo by mala byť každá dobrá hororová hra), ale opakovalo sa to. Na vašich voľbách nezáleží, pokiaľ to nie sú tie správne voľby. Vďaka tomu je prechádzanie hrou nudné a únavné, čo vás vezme zo sveta, o ktorom si myslím, že mal taký potenciál na skvelú hru. Niektoré dialógy sa tiež nezdali byť preložené správne, čo spôsobilo, že sledovanie príbehu bolo mätúce.
Hlavný príbeh je dobrý a napätie je urobené dobre. niektoré preklady sú mierne mimo, ale to by väčšine nemalo prekážať. kapitola Future Call sa neoplatí platiť a neobsahuje žiadne hororové prvky.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Phiêu lưu sgke
Príbeh je úžasný a milujem roztomilé postavy. Hoci problém s hrou je v tom, že kedykoľvek posuniem nahor, aby som si prečítal minulé riadky postavy, hra ma núti pokračovať v novom príbehu, na ktorý som sa nemohol pozerať. Považujem to za skutočne problematické, pretože prídem o niektoré z príbehov, ktoré som chcel zažiť naplno. Ďakujem za túto úžasnú hru.
Preklad je v celej hre trochu zábavný, ale príbehy v ňom sú dobre premyslené. Všetky postavy sú milé a celkovo je táto hra jednou z mojich obľúbených.
7 Elements for success ... skills in illustration, animation and demo creation - contributed to intuitive feel of iOS ... becomes more routine, less novel
Konečne vizuálny román pre Android, ktorý môžete prejsť bez toho, aby ste každých 5 sekúnd narazili na tehlové múry! Táto hra je úplne zadarmo, len s krátkou reklamou, ktorú si môžete pozrieť, ak zlyháte a potrebujete reštart. Príbehy sú rýchle a zaujímavé. Celkovo to nie je najsilnejší príbeh, ale na pár hodín som sa bavil. Existuje niekoľko zjavných gramatických problémov spôsobených prekladom, ale nie je to nič zlé. Odporúčam pre rýchlu a zaujímavú sadu vinet.
O dieťati, jazyku, literatúre - Prešovská univerzita v Prešove
Stále to hrám, ale z toho, čo môžem povedať, je to úžasné. Pekná grafika. A tiež nie príliš desivé (toto je od niekoho, kto sa ľahko zľakne a utečie pred hororovými filmami), ale dosť desivé, v ktorom rýchlo zavriem aplikáciu, pretože neviem, čo bude nasledovať. Ale funkcia šetrenia je šialená. Vyjdem z neho a zobrazí sa automatické ukladanie, ale začína to od posledného kontrolného bodu, ktorý je veľmi ďaleko, a potom musím začať odznova. Najmä, keď máte zlý koniec. Stále však úžasné.
Prednášky XLVIII. letnej školy slovenského jazyka a kultúry
Download game The Room Visual Novel APK latest version 1.0 for android devices. horor a ... Android 2.3.3+ ... Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel].
CONTENT - ÚEF FEI STU / IEP FEI STUBA
Zdá sa to preložené, takže ak áno, je to stále fantastická práca (a každopádne je to skvelá hra), ale mám pocit, že niektoré prepisy sa veľmi opakujú alebo hraničia s tým, že mi nedávajú zmysel, čo sťažuje občasné sledovanie.... ale normálne môžem vráťte sa do toho pomerne rýchlo.. len cítim, že je dôležité porozumieť všetkým aspektom s príbehovými hrami, ako je táto... úžasná úžasná hra a vôbec neľutujem, že som ju hral
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre Prehľad publikačnej ...
Milujem tú hru, má horor a pekný príbehový zvrat......ale jedna vec.....potrebujete viac hlasového prejavu, akoby tam bola len jedna kapitola, v ktorej hovorilo dievča a bolo to dosť strašidelné, ale bolo to bolo by lepšie, keby každá kapitola mala hlas duchov alebo niečo také, takže imma dám 4 hviezdičky dúfam, že spravíš ďalšiu hru, ktorá bude taká dobrá ako táto
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive 賽車遊戲 fmbx
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Äventyr iax
systém ukladania je dosť nepríjemný, ak hru opustím uprostred, scenár sa spustí znova, takže dúfam, že automatické ukladanie je nastavené tam, kde čitateľ opustí hru. ale celkovo je to fajn hra.
zobrazuje sa mi len ružová obrazovka, je to veľmi nechutné
Naozaj úžasná hra! Koniec ma tak prekvapil, že neviem ako inak to opísať! Tie povesti boli úžasné a vidím, že ide o vec zo skutočného života! Pokračuj v dobrej práci!
The good news is that when I moved on to Far Cry 3 I had a blast. #7 - Teenage Mutant Ninja Turtles (NES) - I tried this game fairly
Veľmi sa mi páči, ako koniec do značnej miery vysvetľuje, prečo je to Shino, kto mohol vidieť dievča duchov pochované v hore. Dáva zmysel, že väčšina ju nevidela, ale Shino áno. Btw dávam 4 hviezdičky namiesto 5, pretože si myslím, že angličtina by mohla byť lepšia, niektoré vety niekedy nedávajú zmysel
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Äventyr iax
všetko, čo mám, je fialovo-ružová obrazovka, prosím pomôžte
Naozaj milujem túto hru, je to ako čítanie mangy, ale ešte lepšie je to len môj názor, a ja som 6. kapitola a nenudila ma to dokonca ma prinútilo byť zvedavý, čo sa stalo v ďalšej kapitole, ale nebudem vás kaziť, aby ste môže sa baviť stačí len náznak, múdro si vyberte slovo, ktoré chcete povedať, pretože táto hra je zložitá ok🥰. Je táto základňa pre anime alebo nie, ak áno, môžete mi povedať, ako sa volá, ale ak nie, je to v poriadku, ale ak niekedy vytvorte anime tejto hry, prosím, povedzte mi, že si to pravdepodobne pozriem.🥰🥰🥰🥰
Nie veľmi hlboko, ale dobre.
Veľmi pekná aplikácia. Milujem postavy. Ale myslím si, že je to trochu krátke, myslel som si, že by tam malo byť veľa kapitol. A viac možností na výber v každej kapitole pre lepšiu hrateľnosť.
Mal som sťažnosť na DIEVČA v dievčati na fotke. Môj telefón počas hovoru vibruje. Hovorím o dievčati
Najmite si redaktora. Dialógy v tejto hre sa nedajú prečítať. Interpunkcia je nesprávna, chýba alebo je nekonzistentná a znie, ako keby ju napísali študenti ESL. Nechápem, ako toto môže niekto tolerovať pri hre, v ktorej väčšinu času trávite čítaním. Dobrý smútok!
Hra má tri dobré príbehy a tri absolútne nudné a nezapamätateľné postavy. Akane- Príliš prehnaný nerealistický druh dievčaťa, ktoré je možno mentálne postihnuté, chlapec Yuuki a tvrdohlavý vodca Shino. Všetko, čo hovoria, je napredovať v zápletke a hra to robí dobre. Ale v kapitole 3, najslabšej kapitole hier, si uvedomíte, že z troch mc nemajú všetky vôbec žiadny charakter. Vrátane spisovateľa. Pretože v kapitole 4 sa odpútava od príbehu poháňaného zápletkou a snaží sa svojim postavám priblížiť skutočnú históriu v rozhovore, ktorý vás pravdepodobne nebude zaujímať, pretože písanie je už na rovnakej úrovni ako korektúra fanfikcie. Z času na čas poruší aj svoje vlastné pravidlá. Žiadna z postáv skrátka nie je zaujímavá a hra vás dokáže dostať len toľkými skákacími strašiakami, kým si uvedomíte, že sa nudíte. Zdá sa, že nie každý VN môže byť Steins Gate alebo 999.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Phiêu lưu sgke
Je to pre mňa príliš strašidelné, ale nenechaj sa zastaviť, ak to pochopíš, ale je to skvelá hra, len nie pre mňa
(re)consider games in the light of recent research on cognitive processes, ... dobrodružné, rolové, strategické hry, simulácie, pretekárske hry alebo
4,4 15,9 71,4 62,4 46,1 41,5 8,5 60,2 47,2 4,7 53,7 ... Czech tennis players, especially in light of their national and international
AFF_2011_Katalog - Art Film Fest
Milujem túto hru. Je to tak krásne. Prial by som si však, aby bol veľmi dlhý, pretože som chcel, aby tento príbeh pokračoval. Ale toto je jeden z druhých najlepších príbehov, aké som kedy čítala. Dúfam, že budete robiť viac vizuálnych románov. A aj ja chcem v budúcnosti vytvárať vizuálne nové hry!
Stiahnuť 7 years from now APK 2.22 Android zadarmo - com ...
Krátke a jednoduché, ale pútavé. Príbeh má veľa strašidelných, sladkých a dojímavých momentov s uspokojivou záverečnou kapitolou. Preklad a lokalizácia boli občas trochu nešikovné, ale myslím si, že lokalizácia pre mobilný trh je zložitejšia ako pre trhy VN PC a konzol. Bolo tam niekoľko zaujímavých herných momentov, ale rád by som videl, ako mechanika robí o niečo viac s témou telefónu. Celkovo som však rád, že som túto hru zažil!
Stiahnite Si Fantastic Poor: Visual Novel - Najnovšiu Verziu 1.2 Pre Android Od ACG Visual Novels ... Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] APK.
Dokonca aj keď mám veľmi špičkový telefón. Ukazuje, že môj hardvér nie je podporovaný. Rovnako ako môj telefón hrá Fortnite a Elder Scrolls Blades, ale táto aplikácia hovorí, že nie je kompatibilná s mojím hardvérom. Stlačím pokračovať a privedie ma to na ružovú obrazovku. A nič sa nedeje. Myslel som, že ak počkám 5-10 minút, niečo sa načíta, aj keď je to chybové hlásenie. Čakal som celých 15 minút, no nič sa nestalo. Ak to chcete zvaliť na môj telefón, tak je to Nokia 9 (6+128 GB).
Pekná malá hra. Napätie. Vzrušenie. Je dobré stráviť čas. Hra je priamočiara. Myšlienka fóra a mobilného telefónu boli kreatívne. Príbeh je klišé, ale pekný. Preklad mohol byť lepší. Postavy sú uveriteľné. Miloval som predzvesť. Závery boli krátke, ale zábavné. Celkovo by som odporučil pre záujemcov o strašidelné krátke rozprávky. Kapitoly sú epizodické, ale nie zbytočné. Teším sa na ich ďalšiu prácu.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Aventure vpe